Bine ai venit la BD DANCE! +40 728 202 494
TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZILE PESTE 599 LEI
Social: | CONTACT

Despre noi

Suntem 11 oameni, de 6 varste diferite, din 4 orase diferite, 2 sexe, si 8 inaltimi diferite. Unul bea cafeaua la 8, altul la 10, unul nu bea deloc.

3 vorbesc foarte incet, 4 tare, 1 potrivit, 1 nu vorbeste in general si 2 vorbesc exagerat de tare.

Nu avem nimic in comun. Cu exceptia unui lucru. Pasiunea noastra pentru dans. Cu totii suntem intr-o oarecare masura, vrajiti de tainele dansului, unii dintre noi se si pricep. Majoritatea am urmarit din copilarie subiectul si dupa ce anii copilariei.. s-au imputinat, ne-am dedicat trup si suflet unui domeniu in care, cu siguranta, nu ne vom plictisi.

Avem tot ce va trebuie, ba chiar am reusit sa integram in echipa noastra si un expert intr-ale dansului, care ne consiliaza in ceea ce priveste stocurile si ne-a invatat despre incaltamintea de dans mai multe decat credeam sa stim vreodata.  Compartimentul de expeditie este cel care consuma majoritatea resurselor noastre de cafea, pentru ca Dvs. sa puteti comanda pantofi la orice ora din noapte, sau de week-end, iar noi sa o onoram cat mai rapid cu putinta.

Pentru nelamuriri in ceea ce priveste detaliile expeditiei sau configurarii perechii Dvs. personalizate de pantofi, metode de plata, termene de livrare, curieri, accesorii, componente posibile, orice aspect asupra caruia aveti vreo nedumerire, sau daca pur si simplu va e lene sa cititi toate instructiunile, ne puteti contacta la oricare din adresele de la contact. In prima faza ne vom uita mirati unii la altii si ne vom balbai, apoi va vom raspunde cu totii, pana vom ajunge in spam.

La dispozitia Dvs.

Echipa BD Dance Romania

What are you looking for?

ÎNSCRIE-TE ÎN LISTĂ!

Nu rata ofertele și promoțiile noastre!

Your cart